Hol vásároljak nyílászárót?

 Kategória: Hasznos tanácsok

A HÁZAD az arcod, az ABLAKOD a szemed…… a SZEMED sokat elmond rólad……

Egy OTTHON kialakítása komoly befektetést igényel. Ahhoz, hogy tartósan jól érezd magad, újonnan épített, vagy felújított otthonodban sok időt, energiát és pénzt fogsz áldozni.
Az alábbiakban megosztunk veled néhány információt, bemutatunk néhány szempontot, megfogalmazunk ajánlásokat – a nyílászárók kiválasztására vonatkozóan -, melyek ismeretével, figyelembe vételével és megfogadásával időt, pénzt spórolhatsz és megkímélheted magad az – esetleges – rossz választás okozta bosszúságoktól.

Hol vásároljak nyílászárót?
A hazánkban kialakult gyakorlat szerint, a kivitelezést (beszerelést, ablakcserét) is elvégző ablakkereskedőkön keresztül érdemes a nyílászárókat beszerezni. Keresd a Hevestherm Hivatalos Partnereit.
A komoly magyar gyártók jellemzően nem tartanak fenn jelentős beépítő kapacitást. Inkább a gyártásra és a forgalmazók felé történő értékesítésre összpontosítják energiáikat. A tapasztalt kereskedők sokszor jobban ismerik a végfelhasználók igényeit, elvárásait, így nagyobb valószínűséggel lesz a végeredmény álmaid otthonához illő. A megfelelő kereskedő kiválasztásához kérheted a gyártók segítségét. A gyártó cégek általában jól ismerik partnereiket, ezért jó eséllyel olyan forgalmazót fognak ajánlani, aki megfelelő szakértelemmel, tapasztalattal rendelkezik, és nem utolsó sorban a kivitelezés helyszínétől is elérhető távolságra van.

Mire figyeljek a kereskedő kiválasztásánál?
Fontos, hogy tapasztalt kereskedő legyen. A legjobb, ha egy múlttal is rendelkező magyar gyártó áll mögötte. Mielőtt ajánlatot ad mérje fel igényeidet, elvárásaidat új ablakaiddal szemben. Adjon alternatívákat, hogy a megfelelő terméket és felszereltséget választhasd. Küldj nekünk emailt és egy tapasztalt Hivatalos Hevestherm Partner fogja felvenni veled a kapcsolatot.
A rutin és a tapasztalat ebben a szakmában is nagyon fontos. Egy “rossz” ablakból is lehet elfogadhatóan működő nyílászárót csinálni jó beépítéssel, ugyanakkor a legjobb terméket is el lehet rontani, ha a beszerelés nem szakszerűen történik.
Egy jó ablakkereskedő az első egyeztetés során, jól irányzott kérdéseivel felméri igényeidet, elvárásaidat, majd ezek figyelembe vételével választja ki kínálatából a számodra legmegfelelőbb megoldási lehetőségeket. Óvakodj az olyan forgalmazóktól melyek kínálatában csak egy típusú ablak van, és mindenkinek azt ajánlják, függetlenül attól milyen típusú épületbe kerülnek beszerelésre, illetve milyen elvárások vannak a nyílászárókkal szemben. Az ilyen típusú kereskedők rendszerint a legolcsóbban beszerezhető, kétes minőségű és eredetű terméket keresik és azt akarják a lehető legnagyobb haszonnal eladni. Jó eséllyel egy esetleges garanciális probléma esetén nehezen tudsz velük boldogulni, ha egyáltalán el tudod őket érni.

Forrás: www.elitnyilaszaro.hu

Nyílászáró kínálatunk >>

Ügyfélszolgálat és bemutatóterem >>