Weboldalunkon található képek, videók és információk tájékoztató jellegűek.  Igyekszünk folyamatosan frissíteni, helyes adatokat feltüntetni mindegyik lapon, de az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk! Technikai adatok nagy része a gyártónktól és beszállítóinktól származnak. A képek illusztrációs célt szolgálnak!

Áraink Forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁt!

A kapcsolatfelvétel esetén megadott adatait (pl. telefonszám, email cím, lakcím) bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy email címére személyes ajánlatot, illetve hírlevelet küldjünk (pl. aktuális akciók, újdonságok, szakértői tippek, tesztek). Ha nem szeretne ilyen típusú leveleket kapni, akkor ezt kérjük tudassa velünk, és döntését tiszteletben tartjuk.

A weboldalon található képek, információk, design elemek, szerkezeti felépítés, stb. szerzői jogvédelem alatt állnak. Azok felhasználása csak írásos engedélyt követően lehetséges.

Javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen közvetlen közelről vizsgálhatja meg termékeinket és kiegészítőit!