Ingyenes árajánlatkérés és szaktanácsadás
Keresse kollégáinkat személyesen, telefonon vagy emailben! Ossza meg velünk elképzelését és igényeit! Szükség esetén kérjen tanácsot, szakértői segítséget! Az összegyűjtött információk alapján személyre szóló árajánlatot állítunk ki. Ezt telefonos és emailes kapcsolatfelvétel esetén, általában 1 munkanap alatt tudjuk elküldeni Ügyfeleinknek. Az árajánlat nem jár semmilyen kötelezettséggel! Elérhetőségeink a lap alján olvashatóak, vagy kattintson ide!

Munka felmérése
A munka felmérését mindig az a személy ill. csapat végzi, aki a beépítést/bontás-beépítést fogja kivitelezni. Ha tőlünk igényelt ilyen szolgáltatást, akkor megrendelésekor (vagy szükség esetén az árajánlatkéréskor) egyeztetett időpontban felmérjük az adott munkát és pontos méreteket. A felméréskor Felmérési jegyzőkönyvet készítünk, ami alapján az adott termékeket megrendeljük ill. legyártjuk. A Felmérési jegyzőkönyvet csak abban az esetben írja alá amennyiben mindent rendben talált. Fordítson különös figyelmet pl. a nyitási irányok ellenőrzésére! Ha az ábrák és feljegyzések nem egyértelműek, kérje Kollégáink segítségét! A felmérés Székesfehérvár területén INGYENES, és azon kívül is csak útiköltséget számolunk fel!

Termékek megrendelése
Ha Ön más céggel vagy ismerősével építteti be termékeinket, akkor kérjük, az Ő általuk meghatározott méretek szerint rendelje azokat! Megrendelését a megrendelőlap aláírásával és 50% előleg befizetésével véglegesítheti.

Termékek és szolgáltatások megrendelése
Ha termékeinket megrendelés mellett beépítés szolgáltatásainkat is szeretné igénybe venni, akkor a megrendelőlapon a termékek mellett az idetartozó szolgáltatásokat is felsoroljuk. Megrendelését a megrendelőlap ill. a felmérési jegyzőkönyv aláírásával, valamint 50% előleg befizetésével véglegesítheti.

Gyártás, termék-összekészítés
Megrendelés után termékcsoporttól függően érkeznek be a termékek bemutatótermünkbe (műanyag nyílászáró, árnyékolástechnika: 3-6 hét, beltéri CPL ajtó 8-10 hét). Ez az idő a rendelt termékek típusától és mennyiségétől függ. Amikor pontos időt tudunk már Önnel közölni, akkor egyeztetünk Önnel átvételi, vagy beépítési időpontot. Csak termék rendelése esetén is szívesen segítünk a kiszállításban. Ennek részleteit Kollégáinkkal egyeztesse!

Beépítés / Bontás-beépítés / Szervizelés
Opcionálisan választható szolgáltatás, melyet szakértő Kollégáink a helyszínen végeznek, egyeztetett időpontban. Igény esetén a bontásból származó törmeléket is elszállítjuk!

Fizetés
A megrendelés véglegesítéséhez 50% előleg befizetése szükséges. A fennmaradó összeget a termékek átvételekor kell kifizetni.
Fizetni személyesen készpénzben, vagy banki átutalással lehet.

Garancia
Szolgáltatásainkra és termékeinkre eltérő idejű bolti- illetve gyártói garanciát vállalunk, amely 1-7 évig terjedő időszak lehet. Ennek terjedelméről, kérjük Kollégáinktól tájékozódjon!