Minőségi műanyag nyílászárók, az Ön igényei szerint!

 • Egyszárnyú, vagy kétszárnyú
 • Hőszigetelt üvegezéssel (2 vagy 3 rétegű)
 • Minőségi profilból (választható)
 • Egyedi méretben
 • Az ön igényeinek megfelelő összeállításban és kiegészítőkkel
 • Különleges jellemzők: hibásműködtetés-gátló, manuális részszellőző funkció (bukó-nyíló ajtóknál)
 • 7 év garanciával
 • Kapcsolódó szolgáltatásaink: ingyenes árajánlat és szaktanácsadás,
  gyártás, forgalmazás, kiszállítás, munkafelmérés, beépítés,
  bontás-beépítés, törmelék elszállítás, szervizelés.

Nyitási lehetőségek

+ Alumínium borítás

Nyílászáró profiljaink Karát verziói alumínium borítással rendelkeznek. Ez még exkluzívabb megjelenést biztosít nekik, illetve tovább növeli a nyílászáró tartósságát. Amennyiben Ön is ilyen nyílászárót szeretne, kérjük ajánlatkérésében a választott profil mellett tüntettesse fel igényét a Karát verzióra vonatkozóan!
Az alumínium borítás színe választható.

További lehetőségek és kiegészítők

Színes és famintás ablak

Speciális gyártási technológiával még esztétikusabbá tudjuk varázsolni nyílászáróit. Ha fehér helyett, színes vagy famintás ablakot (vagy ajtót) szeretne, az alábbi lehetőségek közül választhat. A fehértől eltérő felület nem befolyásolja az ablak élettartamát és minőségét. Választható 1 oldalon, vagy akár 2 oldalon (kívül-belül).

Színek 1. árkategória

Üvegrétegek

Ablakaink 2 vagy 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel készülnek. Ha Önnek kiemelten fontos a hőszigetelés, rendelje ablakait 3 rétegű üvegezéssel!
2 rétegű üvegezés esetén: 4 mm üveg + 16 mm argon gáz töltet + 4 mm üveg
3 rétegű üvegezés esetén: 4 mm üveg + 12 mm argon gáz + 4 mm üveg + 12 mm argon gáz + 4 mm üveg
Mindkét esetben a belső üveg külső felületén láthatatlan felgőzölt ezüst fólia található – a még jobb hőszigetelés szempontjából (alapáron). Opcióként dupla ezüst fólia is rendelhető, amely tovább növeli a hőszigetelést. Az üvegrétegek közötti távtartók alatt, páraelszívó “golyócskák” találhatóak.

profil2_retegek

Melegperem

Jelentősen növeli az üvegrétegek közötti távtartó hőszigetelő képességét és csökkenti a párásodás veszélyét.

melegperem

Clima Guard Solar üveg

Magasszintű hőszigetelés és fényáteresztés. Az ablakon át bejövő napsugárzás hőhatása ellen nyújt védelmet.

Climaguard

Üvegminták

Amennyiben hagyományos üveg helyett mást szeretne, kérjük az alábbiakból válasszon:

Ablak kilincsek

Alapesetben normál kilincscsel szereljük ablakainkat. Felárért Gombos és Zárható kilincs is rendelhető a nyílászárókhoz.

ablakkilincs_gombosablakkilincs_zarhato

Párkányok

A beépítés módjától függően ön választhat különböző típusú párkányainkból, könyöklőinkből!

 • műanyag / fém
 • fehér / színes / faerezetes / kőmintázatos
 • külső / belső

ÚJDONSÁG: SmatSlide tolóajtó

Könnyedén mozgatható üvegfalak – térérzet, panoráma, szabadság

A mozgatható üvegfalak minden értelemben a nyílászárók csúcskategóriáját képviselik. Legyen szó harmonika, emelő-toló, vagy a – legújabb fejlesztésű – SmartSlide rendszerről. Tervezői, tulajdonosi szemszögből az esztétikum, a páratlan térérzet, a panoráma, a könnyű kezelhetőség/mozgathatóság és az alacsony karbantartási igény emeli a SmartSlide tolóajtókat a legfelső kategóriába. Gyártói, kivitelezői oldalról a légies hatást keltő, mégis kellően stabil szerkezetek létrehozásához átgondolt tervező-fejlesztő munkára, valamint precizitásra van szükség. A SmartSlide tolóajtók merev tokszerkezete kifejezetten alkalmas nagyméretű üvegtáblák fogadására.

A SmartSlide tolóajtók szemet gyönyörködtető, hatalmas üvegfelületei, melyek összekötik a külső teret szűkebb környezetünkkel, észrevétlenül zárják ki a nemkívánt zajt és hőmérsékleti hatásokat. A speciális igényekre szabható két-, vagy háromrétegű üvegezés könnyű mozgathatósága komoly fejlesztőmunka eredménye. A mérnökök a funkcionalitást és tartósságot szem előtt tartva, addig egyszerűsítették a szerkezetet, míg a SmartSlide tolóajtók karbantartási igénye minimálissá vált. Az „okos“ mozgatás jelentőssége abban áll, hogy a kilincs elfordításával a tolóajtó szárnya automatikusan tolható pozícióba kerül, nincs szükség plusz mozdulatra. Záráskor a SmartSlide tolóajtók szárnyai ugyanúgy a tokba simulnak, csupán a kilincs elfordításával. Azon felül, hogy egy gyermek is könnyedén működtetni tudja a lenyűgöző szerkezetet, a SmartSlide tolóajtók vasalatai a hibás működtetést is megakadályozzák.

smartslide_picture