Hevestherm Elite ablakok

 Kategória: Ajánlat

Elite ablakok – “Ha önnek több kell, mint egy ablak…”

Egy modern otthon, gondos tervezés eredményeként kerül megalkotásra, a korszerű energetikai megoldások mellett az esztétikus megjelenés is fontos szempont. A magas minőségi színvonalat képviselő alapanyagok felhasználása egy prémium terméknél ma már alapkövetelmény. Napjaink legkorszerűbb technológiai fejlesztéseit – az ésszerűség határain belül – felhasználva került kialakításra ez a termékkör, hogy otthonod számára a lehető legtöbbet nyújtsa. A Hevestherm elite ablakkínálata biztosítja a legjobb lehetőség választását, akár energetikai elvárások, akár esztétikai szempontok vezérelnek.

Hevestherm Deluxe S92 profilMediterrán stílusú, energiatudatos otthonok ideális ablaka.
Az esztétikus megjelenés és a választható színek sokasága – mely a külső és belső oldalon akár eltérő is lehet, – biztosítja, hogy ablakaid harmonikus egységet alkossanak környezetükkel akár a kül-, akár a bel-térről legyen szó. A kiemelkedő energetikai paraméterek révén egy energiatudatosan gondolkodó ember otthonához ideális választás.

Hevestherm Elite Deluxe A85 profil – Ablakok minimál stílusban épült, igényes otthonokhoz.
Minőség és design a legmagasabb szinten. A Hevestherm Deluxe-A85 termékcsalád a legmodernebb otthonokra készült. Letisztult minimalista formavilága a Hi-Tech érzését keltő – választható – külső alumínium borítással a minimál stílus kedvelőinek is megfelelő alternatívát kínál. A fehér szín mellett, széles választékot kínálunk színfóliázott felülettel, de alumínium külső burkolat esetén gyakorlatilag bármilyen szín elérhető.

Technikai összehasonlítás és további termékinformációk >>

Szöveg forrása: www.elitnyilaszaro.hu